Archiebouw

Onze werkwijze

Ons bouwprocess bestaat uit 4 fases waarin wij samen met u de maximale resultaten bereiken die voldoen aan uw wensen.

fase 1: eisen en wensen van onze klanten
Deze fase is gericht op klantgericht (de wensen van de klant). Tijdens deze fase luisteren we goed naar wat uw eisen en wensen zijn. Wij denken met u mee, we bieden u extra alternatieven aan om het project naar uw verwachting met in inachtneming van uw en onze veiligheid goed te laten doorlopen. Zodra alle uitgangspunten voor ons helder zijn, ontvangt u een offerte met een reële doorloop tijd van het project.

fase 2: engineering en voorbereiding
Zodra u akkoord gaat met de offerte en doorlooptijd, maken we een definitieve planning en beginnen we met het engineering en voorbereiding. Alle tekeningen en berekeningen zullen met u worden besproken en daarnaast zult u van ons diverse monsters krijgen van de onderdelen die u wenst.

Fase 3 uitvoering
Tijdens de uitvoering van het project krijgt u één projectleider die u op de hoogte houdt van de voortgang. Hij is uw directe aanspreekpunt, en hij zal zorgvuldig naar uw wensen luisteren en deze realiseren. Tijdens deze fase werken we uitsluitend met vakmensen die borg staan voor een kwalitatief goed product en optimale dienstverlening. Daarnaast werken we met een vast team betrouwbare specialisten waar we gedurende afgelopen jaren een vertrouwensband mee hebben opgebouwd.

Fase 4 oplevering
Bij de oplevering maken wij met u een afspraak om het werk van dichtbij te bekijken. Tijdens deze gelegenheid leggen we samen vast welke gebrekken er nog zijn. Wij paraferen samen met u deze lijst. Door het document te ondertekenen geeft u aan dat u het werk goedkeurt, met uitzondering van de vastgestelde gebreken. Wij verklaren door te ondertekenen dat wij de tekortkomingen binnen welke termijn zullen herstellen