Archiebouw

 

 

 

 

Wie zijn we?

Voordat we deze vraag beantwoorden, leggen we graag uit wat Archie betekent. De naam is afgeleid van het Germaanse ‘ercan’, dat ‘oprecht’ betekent. Dit woord is op zijn beurt een afgeleide van het Griekse ‘archos’, dat ‘Meester’ betekent.

Wij zijn heel transparant, open en eerlijk met onze klanten. We zijn expert in ons vakgebied. Onze oprechtheid en expertise onderscheid ons van de rest. We voeren uit wat we beloven, afspraken zijn afspraken. Bovendien werken we met een transparante prijsstelling.

Wij denken met u mee en we nemen uw zorg uit uw handen. Wij zijn geen gemiddeld bouwbedrijf dat alleen maakt wat er gevraagd wordt. We willen graag met u van gedachten wisselen en meerdere alternatieven aanbieden. Zodat u zowel financieel als Kwalitatief het beste resultaat bereikt.

Archiebouw en Engineering heeft multidisciplinaire ingenieurs met veel kennis en ervaring in huis. Onze mensen werken met passie en hoge kwaliteit doeleinde aan diverse bouwkundige projecten. We zijn betrokken bij ontwerp- en uitvoeringfase. Onze dienstverlening richt zich op de kennisgebieden van bouwkunde, constructies, W- en E-installatietechniek. Door passie voor het vak helpen wij onze klanten om hun ambities te realiseren.